Komediani i njoftun ndrron jetë në skenë gjatë shfaqjes

Komediani i njoftun, Ian Cognito, ka ndërrue jetë në skenë gjatë kohës që ka qenë tue performue.

60-vjeçari u ul në nji ulëse tue marrë frymë me vështirësi, para se me ndrrue jetë gjatë shfaqjes.

Nji prej anëtarëve stafit të teatrit tha se publiku në Bicester mendoi që ishte hajgare dhe njerëzit vazhduen me keshë. Por, mbas disa minutash kur nuk po lëvizte ma, stafi u shqetësue dhe thirri ambulancën.

Shperndaje në: