Kqyrini çka bojne Femen ne akcion! (video)

Grupi aktivisit i femnave, “Femen”, kane fitue fame nderkombetare me akcionet e tyne, ku ne shej proteste ndaj politikaneve dhe klerit te caktuem, jane desh cullak dhe kane pengue fjalimet.

Kesaj here “Femen” jane desh cullak dhe e kane pengue Ministrin per Shendetesi te Gjermanise, Jens Spahn, i cili ka propozue nji fond prej 5 milione eurove, per me i analizue konsekuencat emocionale te femnave qe abortojne.

Ato me motot “Barku jem, asht i jemi (My stomach is mine) dhe “Trupi jem, zgjedhja jeme” (My Body my Choice), qe i kishin shkrue ne trupin e vet, nderprene fjalen e ministrit.

Shperndaje në: