A e len të hapun si mundësi shkëmbimin e territoreve? Qe çka thotë Hahn

Komisionari i BE, Johannes Hahn, ka folë rreth marrëveshjes finale mes Kosovës dhe Serbisë, ku pjesë e saj mundet me qenë edhe shkëmbimi i territoreve.

Në nji intervistë për Washington Post, Hahn ka thanë se në marrëveshjen mes Kosovës dhe Serbisë, mundet me u përfshi edhe nji ‘shkëmbim i mundshëm i kufijve’.

“Në këtë moment, nuk mundemi me parashikue asgja. Por, nji shkëmbim territoresh asht i mundshëm”, ka thanë komisionari i BE’

Shperndaje në: