Kuvendi nxjerr rezolutë lidhun me gjenocidin e Serbisë në Kosovë

Kuvendi i Kosovës me 69 vota ka nxjerr nji rezolutë përmes të cilës do t’i drejtohet Bashkimit Europian, përkatësisht institucioneve të saj, Këshillit të Europës dhe Parlamentit Europian, ku ka me u kërkue themelimi i nji Tribunali Special për krimet e Serbisë në Kosovë.

Mbas kësaj, Kuvendi votoi edhe për krijimin e Komisionit që do ta hartojë nji rezolutë të tillë, për të cilën, janë pajtue të gjitha partitë politike në Kuvend, përfshi edhe ato opozitare.

Shperndaje në: