Katedralja Notre Dame po kallet: I bjen kulmi

Presidenti i Francës anuloi fjalimin para qytetarëve francezë dhe asht në vend të ngjarjes.

Nji zadhanës tha se e gjithë struktura asht në flakë. Pritet me u pa nëse kupola e katedrales do preket nga zjarri.

Edhe presidenti Shteteve të Bashkueme të Amerikës, Donald Trump, ka shkrue në Twitter për zjarrin që po ndodh në Paris.

Video në linkun poshtë:

https://mobile.twitter.com/BobLeCentriste/status/1117837076140122112?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1117837076140122112&ref_url=https%3A%2F%2Fgazetametro.net%2Fkatedralja-notre-dame-po-digjet-i-bie-kulmi%2F

Shperndaje në: