Po i “shpërthen” gjoksi (foto)

Jehona Dreshaj

Ajo njihet si motra e bukuroshes dhe kangëtares Afërdita Dreshaj

Por, Jehona Dreshaj mundet me u krenue me asetet e saj, të cilat vlerësohen shumë nga fansat e saj në Instagram.

Jehona Dreshaj

Jehona Dreshaj

Shperndaje në: