Orgazma? Jo vetëm femnat, por edhe mashkujt “aktrojnë” në krevet (kujdes, foto +18)

A ju ka ndodhë me aktrue orgazmën najherë? Nëse u përgjigjët me “po”, atëherë nuk jeni të vetmit. Nji anketim i fundit ka zbulue se sa asht numri i njerëzve që e aktrojnë orgazmën – dhe statistikat janë ma të nalta se ç’mendoni!

“Superdrug” së fundmi i ka anketue mbi 1,000 persona nëse najherrë e kanë aktrue orgazmën. Rezultatet kanë tregue se 54.6% e femnave e kanë pranue se e kanë ba këtë lloj aktrimi.

Shumica e tyne kanë thanë se e kanë ba këtë në mënyrë që t’ia mbrojnë partnerit ndjenjat. Megjithëse, mundeni me mendue se asht e vështirë për mashkujt me aktrue orgazmën, duket se 16.4% prej tyne e kanë ba këtë gja.

Nga këta mashkuj, 62% prej tyne kanë thanë se e kanë ba për t’ia mbrojtë ndjenjat partneres, ndërkaq 35% e kanë ba në mënyrë që seksi me përfundue ma shpejt.

Shperndaje në: