Kjo asht madhësia ideale e penisit, simbas femnave (kujdes, foto +18)

Egziston nji madhësi ideale e penisit për gratë, mbas të cilës janë të obsesionueme.

Simbas nji raporti të vitit 2015 nga Universiteti i Californisë dhe Universiteti i New Mexico, madhësia ideale e penisit për gratë asht16 cm.

Tash, para se me gjykue në baza universale për madhësinë e penisit, të kujtojmë se në këtë studim ishin të përfshimë vetëm 75 gra.

Në vitin 2013, nji studim tregoi se gjatësia mesatare e penisit në SHBA ishte 14 cm, raporton Toronto Sun.

Gratë kanë preferenca të ndryshme kur bahet fjalë për gjatësinë e penisit dhe në të vërtetë nuk ka naj “madhësi ideale”.

Nji studim nga faqja e internetit mjekësore britanike Dr. Ed zbuloi se madhësia ideale e penisit ndryshon në mvarësi të vendit.

Shperndaje në: