Denohet me dy vjet e gjysë burg ish ministri i Shëndetësisë

Ish ministri i Shëndetësisë, Ferid Agani, asht dënue me 2 vjet e gjashtë muej burg ndërsa ish sekretari i përgjithshëm i kësaj Ministrie, Gani Shabani, me 2 vjet burg mbasi janë gjetë fajtorë sot për keqpërdorim të detyrës zyrtare në rastin e njoftun si ‘Stentat’.

Ish ministri Ferid Agani dhe ish sekretari i përgjithshëm i Ministrisë, Gani Shabani, akuzoheshin në këtë rast për keqpërdorim të pozitës zyrtare.

Shperndaje në: