Ankete shokante: Joe Biden del i pari i Demokrateve por edhe para Trump!

Ish Vice Presidenti i SHBA, Joe Biden, po bahet gati me i hy gares si kandidat i Demokrateve per President te Amerikes.

Anketa e Morning Consult/Politico poll, qe u krye mes 19-21 Prill, me mostren prej 1,992 votues te regjistruem, gjen se Biden asht 8 perqind ma shume pika para Presidentit aktual Donald Trump, 42 perqind i dhane voten Biden, dhe 34 perqind Trump.

Biden ka perkrahje ma te madhe sesa Trump ne mesin e femnave (17 pika), milenareve (22 pika) dhe te pamvarunve (10 pika).

Kjo ankete nacionale online, ka 2 perqind margjinen e gabimit.

 

Shperndaje në: