4 mistere që shkenca nuk mundet me i spjegue (foto)

Historia asht plot me ngjarje të çuditshme që askush nuk mundet me i spjegue – ky asht nji fakt. Për fat të mirë për neve, historianët të kaluemen e kanë dokumentue mjaft mirë, ndoshta me shpresën se gjeneratat e ardhshme ma në fund mund t’i plotësojnë. Sidoqoftë, disa mistere mbeten të paspjegueshme deri në ditët e sotme.

Po ju paraqesim nji listë të ngjarjeve të çuditshme historike që shkencëtarët ende nuk munden m’i spjegue dhe disa prej tyne janë me të vërtetë interesante. Këto mistere të çuditshme do t’ju bajnë me kthye kruyet, tue u përpjekë m’i zgjidhë ato. Kush e di, ndoshta ke me qenë ti ai që ban këtë?

Shperndaje në: