Njihuni me katundin ku me ndejt cullak asht detyrim! (foto)

Në nji katund të vogël bregdetar në Francë, Cap d’Adge, asht e detyrueme me ndejt cullak.

Ky katund, çdo vit mbledh mija turistë, të cilët para se me hy, paguejnë 10 euro.

Katundi ka nji bankë, nji parukeri dhe nji supermarket nudistësh. Momenti i vetëm kur njerëzit veshen asht në darkë, mbasi koha freskohet.

Gjithashtu, duheni me dijtë që marrëdhaniet seksuale janë të ndalueme, dhe nëse kapeni, ju merrni nji gjobë prej 15 mijë eurosh.

Shperndaje në: