Çka thotë Thaçi pêr “Reuters” lidhun me dialogun Kosovë-Serbi?

thaci-portret

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, në intervistën dhanë Reuters’it thotë se ka theksue randësinë e Samitit të Berlinit dhe nevojën e rfillimit të dialogut.

“Në intervistën e radhës për Agjencinë e Lajmeve “Reuters”, theksova rëndësinë e Samitit të Berlinit dhe nevojën e rifillimit pa kushte të dialogut ndërmjet Kosovës dhe Serbisë. Ky dialog duhet të përfundojë me një marrëveshje gjithëpërfshirëse, njohje reciproke dhe anëtarësim të Kosovës në NATO, BE dhe OKB”
, ka shkrue Thaçi.

Shperndaje në: