Këto janë momentet e sikletshme të yjeve, kur e tregojnë publikisht (foto +18)

Shumë yje e kanë ba.

Për shkak se duhet me ekspozue sa ma shumë mish, e teprojnë dhe tregojnë ma shumë se ç’duhet.

Ky asht nji koleksion që kallxon yjet që kanë ekspozue të mbrendshmet në publik.

Mbani frymën!

Shperndaje në: