Lansohet Tribunali per Krimet e Serbise ne Kosove

Kadri-Veseli

Sot në Kuvendin e Kosovës ka me u mbajt takimi qe ka per qellim lansimin e Tribunalit për Krimet e Serbisë në Kosovë.

Kështu ka njoftue Drejtoria për Media dhe Marrëdhanie me Publikun e Kuvendit.

Takimi zhvillohet në sallën e seancave plenare të Kuvendit të Kosovës, dhe nis n’oren 14:00.

Në takim merr pjesë edhe kryeparlamentari Kadri Veseli.

Asht Veseli i cili po ban shtytje me u themelue gjykatë për krimet e Serbisë në Kosovë.

Shperndaje në: