Urimi i veçantë i kryeministrit kanadez për Ramazanin, e nis me përshëndetjen islame (video)

Kryeministri i Kanadasë, Justin Trudeau, ka ba nji paraqitje ku ka urue myslimanët ne Kanada dhe ne krejt boten per fillimin e muejit te shejt te Ramazanit.

Ai e ka fillue urimin me pershendetjen islame “Es selamu Alejkum”, ndersa ne vazhdim ka fole per ngjinimin dhe muejin e Ramazanit, transmeton Rrokum.TV

Ndersa, ai ka theksue mes tjerash, se bashkenisht duhet me luftue islamofobine, e cila ka qene prezente kohet e fundit.

Shperndaje në: