Ambasadori gjerman, mesazh të fortë Haradinajt: Mos jep data, sepse…

Ambasadori gjerman, Christian Heldt, ka porositë kryeministrin Ramush Haradinaj dhe liderët e tjerë mos me u ngutë lidhun me deklaratat për liberalizimin e vizave, mbasi nuk dihet se kur ka me ndodhë liberalizimi i vizave.

Heldt ka thanë sot në Drenas se nuk dihet se kur ka me ndodhë liberalizimi i vizave, por që liberalizimi duhet me ndodhë.

“Ajo çka duem me ba për Kosovën asht që duem me anëtarësue në BE, na nuk e dijmë kur ka me ndodhë liberalizimi, por ka me ndodhë dhe duhet mr ndodhë. E di që ka shumë nxanëse që shkojnë në Gjermani, që shkojnë të njihen me bashkëmoshatarë, por edhe nga Gjermania që vijnë këtu”, tha Heldt.

Shperndaje në: