Shqipni, kqyreni qysh ekstremistët grekë i kanë rrxue tabelat në shqip (foto)

Incident në komunën Dropull në Shqipni.

Disa persona të indentifikuem si esktremistë grekë, kanë rrxue tabelat e reja rrugore me mbishkrime gjuhësore shqip dhe greqisht. Tabelat e reja janë vendosë nga ARRSH në hymje të katundit Dhrovjan, pjesë e komunës Dropull.

Në këtë katund banon vetëm pakica greke. Policia ka nisë hetimet me i identifikue personat e përfshimë në këtë ngjarje.

Shperndaje në: