Studentja i qet bojë në krye rektorit (video)

Nji incident ka ndodhë gjatë mbledhjes së Komisionit të Etikës të Universitetit “Luigj Gurakuqi” të Shkodrës ku do të merrej vendimi për studentët që thyen xhamin dhe derën e godinës së re të Fakultetit Juridik para do jave.

Nji studente kur ka dalë jashtë ka hedhë bojë mbi Rektorin Adem Bekteshi në shej revolte. Mbas kësaj ngjarje sot asht mbledhë Komisioni i Etikës, i cili ka marrë në shqyrtim përjashtimin e studentes Desada Susaj e cila shfaqet tue thye xhamin.

Shperndaje në: