Veseli, deklaratë të fortë lidhun me arrestimin e kriminelëve të luftës

“Shteti i Kosovës ka kapacitete dhe do t’i arrestojë kriminelët e luftës kudo që janë, nuk do të ketë tolerim ndaj tyre”.

Kështu ka deklarue sot kryeparlamentari Kadri Veseli, gjatë vizitës që i ka ba lokacionit ku ka me u ndërtue Memoriali i Dëbimit, te Stacioni i trenit në Prishtinë.

Aty, Veseli ftoi qytetarët me besue në kapacitetet e institucioneve të vendit, se nuk do të mbetet asnji kriminel i luftës i lirë.

Shperndaje në: