I len gojëhapun në juri, mos e leni pa e kqyrë këtë performancë (video)

Ai quhet Luca Calo.

U ba i famshëm kur konkurroi në ‘Britains Got Talent’.

Luca u nis m knue dhe gjithçka shkoi keq.

Në nji moment ai fillon me kcye tue shtang jurinë, por edhe krejt publikun, i cili çohet në kambë tue brohorit.

Ai kcen me taka të nalta, por ban edhe lëvizje tejet seksi dhe të vështira.

Shperndaje në: