Prekeni në këto vende, ajo ka me u “tranue” (foto)

Pika G asht e fuqishme, mirëpo egzistojnë pjesë të trupit të femnës, të cilat thjesht menxi presin prekjen e mashkullit.

Dhe, kur njiherë i përkushtoheni, e dashtuna juej ka me u shkri nga kënaqësia!

Shpina

Përkëdheleni dhe putheni lehtë nga shpatulla teposhtë, përgjatë kurrizit. Shumicës së femnave pjesa lumbale ju asht posaçërisht e ndjeshme.

Gishtat

Prekni lehtë dhe putheni në majat e gishtave.

Kjo posaçërisht ka me e kënaqë, sepse aty janë nervat posaçërisht të ndjeshme.

 

Veshët

Edhe psee disa femna kjo i xiglon, megjithatë shumica e tyne posaçërisht kënaqen nëse partneri butësisht i kac në vesh.

Qafa

Femnat janë të ndjeshme posaçërisht në këtë pjesë të trupit, sepse likura e qafës asht e hollë. Përfundimet nervore dhe gjaku janë shumë afër likurës, prandaj vetëm ju mbetet që butësisht ta puthni në qafë.

Pjesa e mbrendshme e gjujve

Mbrendia e gjujve asht gjaja ma e mirë për prekje, posaçërisht kur e dashtua juej asht mjaftueshëm e eksitueme.

 

Shperndaje në: