Kqyreni çka ka ba shiu në Gjakovë (foto)

Të reshunat e fundit të shiut kanë shkaktue vërshime në komunën e Gjakovës.

Në fotografitë e dërgueme në redaksinë e Klan Kosovës janë vërshue disa lagje si: “Blloku i Ri”, rruga” Gjergj Fishta” dhe pjesa te segmenti i sapondërtuem i lumit Krena.

Simbas zadhanësit të AKR në Gjakovë, Ali Tafarshiku, vërshimet te lumi Krena janë ba si pasojë e punimeve që janë ba dhe pakujdesisë gjatë ndërtimit të shtratit ndaj gypave të ujnave të zeza.

Shperndaje në: