Fotografi e papublikueme e Ukshin Hotit

Sot asht shënue 20 vjetori i zhdukjes së veprimtarit të njoftun, Ukshin Hoti.

Në këtë ditë, janë shënue aktivitete të shumta dhe asht diskutue në seancën plenare të Kuvendit, në kujtim të Hotit.

Hoti u kujtue si njeri që dha gjithçka për vendin e tij, për fatin e të cilit nuk dihet as 20 vjet nga zhdukja.

Në nji fotografi që po qarkullon në internet, shihet veprimtari Hoti me dy prindët e tij.

Shperndaje në: