‘Je mësue me abuzu ti. Po sjellesh si fëmi’ – Përplasje mes Abelard Tahirit dhe Nait Hasanit (video)

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, asht përplasë me deputetin e partisë së tij, Nait Hasanin, për çashtjen e burgut të Prishtinës.

Ka qenë deputeti Nait Hasani ai që ka kritikue Qeverinë se nuk e ka ruejt burgun e Prishtinës, aty ku kanë qenë e janë keqtrajtue shumë veprimtarë të çashtjes kombëtare si: Fazli Grajçevci, Ukshin Hoti, e të tjerë.

“Këtu në burgun e Prishtinës e keni vendin që e keni harru, burgu ku kanë qenë Ukshin Hoti, Fazli Grajçevc”, tha Hasani.

Shperndaje në: