Sonte në “Momentum”, Valon Murati – Cila asht platforma për zgjidhjen përfundimtare të konfliktit me Serbinë?

Sonte ne “Momentum” ne TV Rrokum, i ftuem asht Valon Murati, kryetar i Levizjes per Bashkim.

Ai kambengule ne platformen publike te Levizjes qe ofron si zgjidhje perfundimtare te konfliktit me Serbine, korrigjimin e kufijve qe ka m’i hape udhe ndryshimit te kushtetutes dhe bashkimit eventual me Shqipnine.

Prej ores 20:00 ne TV Rrokum. Repriza ne 23:00.

Shperndaje në: