Çka d.m.th shteti serioz: Veç 18 orë mbas zbulimit të skandalit, Zv.kancelari jep dorëheqje nga qeveria e Austrisë

Ka dhanë dorëheqje zavendëskancelari Heinz-Christian Strache, që dje u filmue tue ofrue kontrata qeveritare në këmbim vote.

Ma herët Kurz kishte përjashtue mundësinë e matejshme të bashkëpunimit me zavendëskancalerin austriak dhe kreun e partisë së lirë, FPÖ, dorëheqja e të cilit ishte e pritshme.

Klikoni në linkun poshtë me lexue për skandalin e zv.kryeministrit austriak:

Zavendëskancelarit austriak, i cili ishte kundërshtar i Kosovës, i del video me rusen (video)

Shperndaje në: