Admirali: Amerikes i duhen 1 milion ushtare me mujt Iranin! (video)

Forcat e SHBA duhet me i pase ma s’paku 1 milion ushtare per me mposht dhe invadue Iranin, thote admirali i forcave britanike.

Admirali Lord West analizoi pasojat e mundshme te nji konflikti mes SHBA dhe Iranit.
Ai i tha tablloidit “Daily Star Online”, se Amerika duhet me i pase ma s’paku 1 milion trupa per me pacifikue Iranin.

Veterani 50 vjeçar i Marines Mbretnore Britanike, i ka paralajmerue, si tha, ‘idiotat’ ne te dy anet, edhe Amerike edhe Iran, se kjo mundet me çue krejt rajonin ne kaos.

Ai ftoi per bisedime ne tryeze dhe marreveshje, e jo lufte.

Miepo, ka edhe te tjere si senatori n kete video, i cili thote qe Amerika me dy sulme mundet me mposht ushtarakisht Iranin.

Shperndaje në: