Furra me punëtoren e bukur cullak, kqyreni çka ju ban myshterive (video)

Nji zeshkane e bukur ka shërbye cullak në nji furrë në Francë.

Zeshkanja i ka mahnitë të gjithë klientët kur e kanë pa atë tue shërbye në atë mënyrë, shkruen Daily Star.

Mirëpo, nuk ishte ashtu si mendonin ata, sepse kjo ishte nji kamerë e pregaditun nga ata.

Radha me ble diçka nga ajo ishte shumë e gjatë, por kur ajo largohet nga aty për me marrë diçka nga mbrapa, aty shfaqet nji tjetër burrë cullak, i madh dhe me mjekërr, por duket se ky i kishte largue të gjithë klientët, sepse askush nuk dëshironte ma me u sherbye nga ai.

Shperndaje në: