Deputetët serbë rrehen para seancës për Kosovën (video)

Para Parlamentit serb në prag të fillimit të seancës për Kosovën, pati nji incident midis deputetëve të Dverit dhe Partisë Radikale Serbe.

Anëtarët e Dverit nuk deshtën me u largue për me ia lshue udhën veturës në të cilën ishte krimineli serb, Vojisllav Seselj, përcjell ksp.

Në fillim kishte nji përplasje verbale kur Seselj ofendoi deputetët e Dverit dhe mandej erdhi edhe deri te përplasja fizike.

Shperndaje në: