Ky asht vendimi për policët e arrestuem sot

Sot në nji akcion të gjanë të policisë janë arrestue qytetarë, zyrtarë doganorë dhe zyrtarë të Policisë së Kosovës.

19 policët e arrestuem janë intervistue në Inspektoratin e Policisë së Kosovës deri tash.

Rrokum TV mëson se ndaj tyne asht shqiptue masa e ndalimit prej 48 orëve si dhe jane suspendue.

Shperndaje në: