Mbrenda festave të tranueme të seksit dhe orgjive të pasanikëve (kujdes, foto +18)

Personat ma të pasun të New York’ut, disa herë në vit mblidhen për festa në nji nga hotelet me pesë yje të New York’ut.

Bahet fjalë për festa orgjie dhe seksi të çmendun.

Për me marrë pjesë në këto festa-orgji, pasanikët paguejnë deri në 60 mijë euro.

Shperndaje në: