Dhimbja e kresë asht e padurueshme? Zbuloni qysh mundeni me “shnosh” me disa mënyra natyrale

Për disa njerëz dhimbja e kresë kthehet në diçka të padurueshme për ta dhe drejtohen menjiherë te mjeku për me marrë medikamente.

Por, egzistojnë edhe disa mënyra të tjera ku dhimbjen e kresë mundeni me pushue me mënyra natyrale.

Nji ndër to asht përdorimi i xhinxherit, i cili ndikon në reduktimin e inflamacionit të enëve të gjakut në krye, tue ba kështu që dhimbja e kresë me u lehtësue.

Gjithashtu, edhe langu i mentes asht nji tjetër përbamës që çon në shnoshjen e dhimbjes së kresë.

Nji tjetër ndikues asht edhe aroma e vajit të lavandës që çon në përmirësimin e simptomave të migrenës.

Shperndaje në: