Arrestohen Rrahim Hashimi dhe Kadri Rexhepi

Dy emnat e njoftun tash për publikun kosovar, Rrahim Hashimi dhe Kadri Rexhepi, janë arrestue para disa minutave nga Policia e Kosovës.

Burimet e Metros mbrenda Policisë së Kosovës kanë ba të ditun se mbas nji operacioni dhe hetimi të gjanë mbas publikimeve të disa videove dhe dokumente nga mediat, janë arrestue Rrahim Hashimi dhe Kadri Rexhepi.

Hashimi dhe Rexhepi po dyshohen për mashtrim dhe fajde ndaj biznismenit Faton Dalladaku.

Shperndaje në: