Për nji trup të bukur dhe me muskuj ju duhen këto ushqime (foto)

Muskujt kanë nji rol shumë të randësishëm për zhvillimin e trupit tuej. Ato mundeni me i forcue përmes ushtrimeve, por edhe ushqimi ka shumë randësi.

Ma poshtë i keni të rendituna ushqimet që ju ndihmojnë në forcimin e muskujve tuej.

Voet

 

Bajame

Salmon

Jogurt

Mish

Vaj ullini

Ujë

Kafe

Shperndaje në: