Mashkujt hekin dorë nga kondomat, e pabesueshme çka kanë me përdorë tash!

Mashkujt nuk pëlqejnë që gjatë aktit me perdore kondoma, tue gjetë justifikime nga ma të ndryshme.

E për me shmangë këtë gja po testohet nji produkt me u shmangë kondomat dhe me pasë “marredhanie të vërtetë” pa u shqetësue për gjana të tilla si ejakulimi i parakohshëm.

Produkti i ri konsiston në nji lloj ngjitësi që mbyll uretrën.

Prodhuesit shkruejnë se ky produkt garanton jo vetëm marrredhanie të mbrojtun, por edhe inteligjente.

Por, ky lloj ngjitësish nuk garantojnë mbrojtjen nga shtatzanitë e padëshirueme dhe nuk bajnë asgja me ju mbrojtë nga smundjet e transmetueshme.

Shperndaje në: