Mendonte se kishte bineq, por nana surprizohet kur sheh se…(foto)

Chrissy Corbitt, nji nanë nga SHBA’të, solli në jetë nji fëmi shumë të shneetshëm. Ajo mendoi se ka mujt me pas bineq, mbasi barku i saj ishte shumë i madh, por mandej edhe vetë u habit kur lindi vetëm nji çikë e cila peshonte plot 6 kg, rreth 2’fishi i peshës së nji fëmiu normal.

“Kur doktori filloi me folë për fizikun e foshnjes, unë ndigjova të qeshunat e stafit mjekësor, të cilët dukeshin shumë të entuziazmuem. Secili po thoshte numra të ndryshëm dhe mandej ma treguen foshnjen time, tue më thanë se peshonte ma shumë se 6 kg”, tha Chrissy.

Shperndaje në: