Qe sa minuta zgjat realisht seksi në çift (kujdes, foto +18)

Seancat seksuale për shumicën e çifteve zgjasin 19 minuta. Nga këto, dhetë minuta janë puthjet dhe ledhatimet përpara depërtimit.

Kështu thuhet në nji sondazh. Gjysa e të pyetunve thojnë se seksi zgjat mjaftueshëm. 23 përqind e mashkujve thojnë se mbaron shumë shpejt.

Vetëm 15 përqind e femnave thojnë se do preferonin që seksi me zgjatë ma shumë.

Presioni i kohës nënkupton se çiftet bajnë nji “të shpejtë” nji herë në pesë raste kur bajnë seks.

Studimi zbuloi se 89 përqind e çifteve ia kanë dalë me kalue në orgazëm njikohësisht.

40 përqind thojnë se gjysën e rasteve kur bajnë seks, kalojnë në orgazëm së bashku.

Sondazhi u krye nga Lovehoney në Britani me pjesëmarrjen e 4400 personave.

Shperndaje në: