Pse Sali Berisha po mungon në ceremoninë e 20 vjetorit të çlirimit?

Në ceremominë e 20 vjetorit të hymjes së trupave të NATO’s, të pranishëm përveç figurave qendrore ish-presidenti Bill Clinton, ish-serkretarja Madeleine Albright dhe gjeneralit Wesley Clark të pranishëm ishin edhe figura të tjera me peshë të madhe siç asht ai ish presidentit kroat, Stipe Mesic.

Nga pothuejse të gjithë politikanët shqiptarë që po marrin pjesë mungoi ish-kryeministri i Shqipnisë Sali Berisha, i cili nuk u pa në ceremoninë shtetnore të 20 vjetorit të çlirimit. Kjo mospjesëmarrje ngreh dyshime se mundet me qenë për shkak të marrëdhanieve tejet të këqija në mes tij dhe presidentit Thaçi ku, kohëve të fundit janë ba akuza e kundër akuza për vrasje, e tradhti kombëtare.

Shperndaje në: