Emocion i veçantë – Mbas 20 vjete liri, Clinton dhe Albright parakalojnë në sheshet e kryeqytetit (foto)

Me rastin e shënimit të 20-vjetorit të hymjes së trupave të NATO’s në Kosovë asht zhvillue ecje e personaliteteve të nalta ndërkombëtare dhe vendore nga sheshi ‘Skenderbeu’.

Qytetarë të shumtë kanë dalë në sheshe për me pritë parakalimin e ish-presidentit të SHBA’ve, Bill Clinton, ish-sekretares, Madeleine Albright, gjeneralit, Wesley Clark, etj.

Shperndaje në: