Kqyreni qysh reagon Clintoni kur plaku në Prishtinë ia dha nji dhuratë atij (video)

Bill Clinton, gjatë parakalimit nga objekti i Qeverisë së Kosovës drejt Pallatit të Rinisë dhe të Sporteve në Prishtinë ku u përurue shtatorja e Madeleine Albright, asht përshëndetë nga qinda qytetarë të Kosovës.

Madje, nji i moshuem i ka ba atij një dhuratë. I ka dhurue presidentit Clinton një plis.

Clinton e ka pranue me kënaqësi dhuratën e të moshuemit, derisa ka vazhdue me mbajtë në duer dhuratën e pranueme.

Shperndaje në: