Tmerrohen turistët në Chicago, kqyreni çka ka ndodhë! (foto)

Plasaritet bazamenti i ballkonit në katin e 103’t të godinës ma të naltë në Chicago. Turistët janë tmerrue derisa xhami plasariti nën kambët e tyne, mbramjen e së Hanës.

Zona e gjithë prej xhami e Kullës Willis, në të cilën turistët munden me pa qytetin e Chicagos nga nji pikë e naltë, quhet Skydeck. Shtresa e saj mbrojtëse e naltme asht ba prej xhami të laminuem.

Të Hanën, xhami u thye në “mija copa”, simbas WBBM.

Në një video të shpërndame në Facebook, vizitorët duken nervozë dhe të tutun dhe menjiherë grumbullohen larg zonës së xhamit.

Shperndaje në: