Atmosfera nga koncerti i grupit “Gjurmet” (video)

Kanga permbyllese “Ne tren per Perzeren”

Refreni i kanges “Mendoja çdo gje merr fund pa ty”

Alban Nimani dhe Dren Abazi me kangen “Te gjitha rruget te çojne ne Prishtine”

Shperndaje në: