Krejt cullak, nji pamje e mrekullueshme nga Naomi Campbell (foto)

Nji foto e nxehtë, me nji pamje të mrekullueshme.

Në shkretinën e Kenya, Naomi Campbell ka pozue për British Vogue, tue u shfaqë plotësisht nudo dhe tue e nda foton me fansat e saj në Instagram.

Shperndaje në: