18-vjeçarja me 7 dashnorë mbledh 22 mijë euro në muej!

Çikat e reja që bajnë marrëveshe me burra të pasun, me të cilët ruejnë lidhje seksuale në këmbim të nji pagese mujore, sa vjen e po rritet në Britani.

Rreth 500 mijë studente zgjedhin këtë rrugë të shkurtë për me i përballue faturat.

Nji 18-vjeçare ka thanë për BBC se ajo ka shtatë burra të tillë, të pasun, prej të cilëve merr rreth 22 mijë euro në muej.

Ajo asht studente në nji shkollë mode, dhe thotë se shumica e të pasunve me të cilët ka marrëveshje janë mbi 40 vjeç.

Shperndaje në: