Edhe nji libër tjetër për Thaçin

Salla UNESCO e Muzeut Historik Kombëtar, këtë të Premte mirëpriti nji ngjarje të rrallë kulturore.

Bahet fjalë për promovimin e librit të autorit francez, Jacques Baudoulin, “Lindja e nji Demokracie: Hashim Thaçi dhe Rruga drejt Kosovës së Pamvarun”.

Parathanie e kësaj vepre që hedh dritë jo vetëm mbi zhvillimet politike, por edhe ata historike dhe shoqnore në Kosovë u shkrue nga Bernard Kouchner, ndërsa mbasthania e saj nga Dan Everest.

Ky libër i ri për presidentin e Kosovës, fokusohet në rolin e tij protagonist si gjatë luftës ashtu edhe në Kosovën e mbasluftës.

Shperndaje në: