Kosnett ka nji porosi: Qe çka asht koha me ba tash

Ambasadori i Shteteve të Bashkueme të Amerikës në Kosovë, Philip Kosnett, në 20 vjetorin e çlirimit të Kosovës, ka thanë se asht koha me zhvendosë vëmendjen nga e kaluemja dhe m’u fokusue nga e ardhmja.

Kosnett ka shkrue në Twitter se në përvjetorin e 20’t të përfundimit të luftës dhe ardhjen e KFOR’it, asht koha me zhvendosë vëmendjen nga e kaluemja, për atë që asht përpara.

“Në 20 vjetorin e përfundimit të luftës dhe ardhjen e KFOR’it, asht koha me zhvendosë vëmendjen nga e kaluemja, te ajo që asht përpara. Sfida që sot ju duheni me mendue asht se si duket nji e ardhme ma e ndritshme për vendin tuej të ri”, ka shkrue ai.

Shperndaje në: