Qe kur i zgjedhë PDK’ja kryetarin dhe strukturat e partisë

Partia Demokratike e Kosovës nesër mban Konventën e nandë zgjedhore me ç’rast pritet me u zgjedhë kryetari i partisë dhe strukturat tjera.

“Partia Demokratike e Kosovës, mban të dielën më 16 qershor, Konventën e nëntë zgjedhore, ku do të zgjedhet kryetari dhe strukturat e reja drejtuese të partisë”, thuhet në njoftim.

Shperndaje në: