Kështu po i malltreton Serbia kosovarët që udhëtojnë përmes këtij shteti (video)

Serbia vazhdon m’i malltretue kosovarët që udhëtojnë drejt shteteve tjera përmes këtij territori.

Përveç ndalesave të shumta dhe sulmeve ndaj autobusëve me kosovarë, autoritetet serbe po zbatojnë edhe kontrolle të rrepta ndaj udhëtarëve.

Nji gja e tillë ka ndodhë sot në kufinin e Merdares.

Në këtë video udhëtarët janë nxjerrë jashtë bashkë me të gjitha valixhet dhe sendet tjera.

Shperndaje në: