Merkel, Macron dhe Conte vazhdojnë mbledhjen në barin e hotelit me birra

Këshilli Europian përfundon në dy të mëngjesit, por puna vazhdon përpara nji birre për kryeministrin Giuseppe Conte, presidentin francez, Emmanuel Macron, dhe kancelaren Angela Merkel.

Të tre, në fakt, u takuen me stafin e tyne në barin hotelit ‘Amigo’ ku qëndruen në Bruksel. Dhe, tema kryesore e takimit joformal kishte të bante me emnimet dhe strukturat e reja europiane.

“Përshpejtimi” asht parullë për rinovimin e zyrave kryesore institucionale të Bashkimit Europian.

Shperndaje në: